Dåliga ideer

Man har haft många dåliga ideer genom åren. Orkar varken räkna upp eller tänka på alla. Just nu kan jag inte ens komma på någon bra idé som väger upp alla dåliga.

Idag fick jag iallafall en urusel idé. Nämligen att springa i en decimeter snö och halv snöstorm. Inte speciellt kallt men eländigt, halkigt, gropigt, rena Eye of the tiger känsla... Tungt, dumt och onödigt. Tog över en timme att springa en mil. Gav säkert inget träningsmässigt heller.
 
 
Undrar om man någon gång kan komma med på Idrottsgalan. Kanske kan hitta på en ny udda "folksport" som man är ensam utövare av. Häcklöpning för rullstolsbundna kanske. Rullator maraton kombinerat med inkontinent simning....
 
Triathlon, terrängritt och tvåmanna segling har blivit de nya folksporterna. 
Triathlon var väl totalt okänt ( ungefär som svenskgrenen skidskytte och sjukamp) var för 10 år sedan, nu vinnar hon storslam... säger mer om andra idrottare kanske.
 
Fast värst är väl terrängrytt. Trekamp för hästar.. i os.. och på idrottsgalan. Har dom ingen egen "hästgala"? Tydligen inte. Enda positiva med henne ( vad hon nu heter, ingen ide att lägga på minnet, hon är bortglömd redan idag) var väl att hon var uppenbart aprak... rätt tjejen, om man inte vinner ska man vara fullast.
 
 
Sen vinner tvåmanna segling bästa lag. Två man!!! ni skojar? Två man är väl inget lag, det är en duo. Behövs minst tre för att det ska vara ett lag. Fråga de tre vise männen, dom om några måste väl veta annars vore dom väl inte så visa... Helt vansinnigt val. 
 
 
Sen fick hästtjejen och hon som inte kan bestämma sig för om hon ska simma, cykla eller springa fler röster än Zlatan i Jerringomröstningen. Nu var det ju lite osäkert hur många röster dom fick men det var iallafall många procent....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0