Döda havet

Sitter på balkongen efter en kväll vid Döda havet. Dom säger att man ska känna sig 10 år yngre efter ett bad. Kanske stämmer. Frågade en av smågrabbarna som städade hur gammal han var; 84 år svar han... Fast det kanske bara funkar om man är född här . Jag känner mig nämligen väldigt, väldigt trött. Helst skulle man nog ha slagit ner huvudet på kudden och sovit.. men, nu måste man ta till vara varje ögonblick av semestern.

Var Döda havet ett upplevelse, frågar ni er säkert. Ja, det var det. Ett väldigt annorlunda landskap, ett väldigt annorlunda vatten. Tyckte kanske inte att flytandet och att smörja in sig med lera var det stora utan faktiskt mer resan dit. Landskapet ändrar sig men så gradvis att man nästan inte märker det.

Nu är fingrarna torra och kroppen slipad. Lite tveksam till att duscha, man kanske ska ha kvar lite av saltet på kroppen några dagar. Vi duschar ju ändå för ofta eller hur?

OK, inget om träning idag, inget gnäll idag... kanske kommer senare. Har en del uppladdat gnäll om onödigt dyra priser och vatten som vi inte har beställt uppladdat.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0