Födelsedagar

Sjätte januari brukar var en dagen efter dag. Dagen efter dage efter födelsedagskalaset ... icke så numera, numera är man trött av andra skäl.
 
När man var liten var födelsedagen rätt stor, då fick man det man hade hoppats få på julafton, iallafall ibland. Tolv dagar av mellandagsrea..
Trettondagsafton en arbetsfri dag så det var lite speciellt, dagen efter alltid röd dag. Aldrig skoldag på min födelsedag...Fast jag kommer inte ihåg om jag fick något speciellt, kanske inte, minnet kanske är fördunklat av tiden.
 
 
Sen kom en period när födelsedagen inte var så stor men senare i livet så blev det årets största partydag. Alltid fest, alltid utgång. Kul tid men allt har sin tid. Nu njuter man mer av att gå ut med familjen och äta och sen ta det lugnt på soffan. Det är inte hunden som är människans bästa vän, det är soffan. 
 
 
Fick biljetter till Nas i present. Inte illa. en stor favorit. Blir mycket Nas i hörlurarna på träningen framöver. Börjat göra en lista, kommer mer....Nas lista
 
 
Körde en runda igår men det gick otroligt segt, dryga timmen på milen, det håller inte...Ingen ursäkt att det är halt, kallt och blåsigt, det borde iallafall gå fortare. Milen på en timme duger inte, tyder på att något inte är helt rätt med kroppen. Förkylningen sitter visserligen i men inte mer än det brukar, känns som man konstant är förkyld numera. Är väl en kombination av förkylning och allergi ( "I´ll kill that cat... som det heter). Är väl inget att göra något åt. bara att hoppas att man är frisk när det är dags för årets första lopp, vilket jag tar som ren träning in
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0