Föresatser

Årets första dag. Att sova bort halva dagen är ingen bra start på nya året.Många föresatser kommer att spricka och det rätt fort. Får göra en mjukstart fram till på måndag då det drar igång på allvar.
 
 Bort med all skitmat, mindre vin och sprit, och sen träning, träning och åter träning. 100 dagar kvar till Paris. 30 mil löpning och fem kilo nedgång. Löpning är nog inte det värsta, det är definitivt maten.. att det ska vara så svårt att inte äta skräpmat... 
 
Paris 7 april mest för att det ska bli kul att springa på Champs Elysses men det stora målet är Amsterdam maraton i oktober. Kanske  blir något lopp däremellan också, vi får se. Men det räcker naturligtvis inte att bara löpträna, måste gå på lite fler friskispass också, köra mer allsidig träning. 
 
Några konserter inbokade:
Olle Ljungström – Kaffe och en cigarett
First Aid Kit – Emmylou
Aimee Mann – Wise Up
 
Kanske springsteen... kanske Nas och sen förståss någon Lundell konsert på sommarturnen, det hör till. Mycket som ska hinnas med......
 
Jordanien, flytta, Turkiet, Paris, Turkiet, Turkiet, Amsterdam och sen är det väl nästa dags att planera julhelgen. Åren går fort.
 
Sen har man ju hört att det är 56:orna som har varit mest lyckosamma; Björn Borg, Stenmark, Linda Haglund, Lill-lövis, Frank Andersson och Mats Karlsson ( sverige bästa bowlare och den första utlänning som vann en proffsturnering i USA).
 
Låter bra eftersom jag fyller 56 snart, jag räknar med att detta blir mitt år.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0