jaja. funkar? not

hur kan man tron att det ska fungera, nåt måste ju gå fel eller hur? resan gick bra med hjälp av lite alkoholhaltiga drycker, det var ju trots allt lördag. landade efter drygt fem timmar och gissa vad, mitt bagage var borta.... japp, inte försenat, inte åkt till islamabad utan.... borta, gone, lost.

hur fan går det till med alla streckkoder och scanningutrustning kan man undra. reseledaren verkade inte förvånad, mest irriterad över att vi försenade hennes buss, bitch. vad gör man om man kommer till 26 gradig värme från 15 gradig kyla? ok, man börjar med att klä av sig men sen då? går och handlar badbyxor förståss.... vilket vin gjorde med den naiva tanken att väskan kommer nog snart, fel fel fel, den är fortfarande borta. nu börjar det bli lite kris speciellt som Accaba intenhar en enda vettig affär. värst är faktiskt att vi saknar laddningskablar......

nu överlever vi ändå, inga problem, 50 meter pool ger möjlighet till lite simträning. gym med löpband hade funkat med går inte att köpa träningsskor, annars bra. tur att ölen håller kastup priser annars hade man väl gått upp ordentligt i vikt. första hotellet jag bott på som har våg på rummet. är det bra eller dåligt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0