Fint väder

visst är det trevligare att träna när det är fint väder? 
The Latin Kings – Fint väder
 
Blev en uppvärmingsrunda i Stadskogen igår kväll. Vi såg ett rådjur, rätt fantastiskt att det finns så mycket djur så pass nära stan. Sen blev det backträning vid Slottet. Vi var inte de enda som kommit på den idén. Snart är det dags att starta träningsanläggningar för löpare i Uppsala. Running Centre eller nåt sånt. Fast det lär man väl inte ha råd med nu när vi ska bygga nya arenor för att " göra Uppsala mer attraktivt"... precis som det skulle behövas.
 
 
Inhandlade den svenska versionen av Scott Jureks bok Äta och springa.. mest för att få begripliga recept. nu djäklar ska det läggas om kost, slut med allt skit man stoppar i sig, slut med färdigmat, bara äta sånt man vet vad det är men framförallt äta mindre.
 
 
Läste en artikel om period fast. Låter precis som det jag sysslade med för ett antal år sedan. Då fastade jag måndagar och onsdag torsdag i ett antal veckor och gick ner bra i vikt utan att tappa energi.
http://www.styrkelabbet.se/periodisk-fasta/
 
 
Kan vara en lösning för oss som inte klarar av att äta lite, för mig är det antingen eller.. .ikväll blir det eller, dvs mängder av mat, lite (hm) vin och sen matkoma i soffan... ser fram emot nästa vecka... varför, undrar ni kanske, den är kort... alla veckor borde vara kortveckor. Undrar om det är 52 kort i en kortlek för att matcha antalet veckor? hm,,,, man tänker för mycket.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0