Vila

Tömning av ledvätska ur knäet förrgår, så nu är det vila i upp till två veckor. Hoppas verkligen det inte är något annat problem men man får försöka vara positiv.Kanske får cykla. Fast samtidigt så kanske det är bra att istället för mekanisk, rätt oengagerad löpning börja med det som egentligen behöver förstärkas, core styrkan. Skulle definitivt springa både fortare och bättre om jag blev starkare i bålen så kanske ska ta några veckor nu och köra hårt med övningar vi fick lära oss på Bosön. 
 
 
Stora problemet är, om man inte springer, att hålla vikten. mat är svårt, speciellt om man äter två gånger per dag...så, nu är det tvunget att skärpa till sig. Från måndag kommer jag att lägga in min träningsplan plus kost med målet att gå under 4 timmar i Vilnius 14 september. Måste börja ha fler mål i livet, just nu känns det som man bara flyter med. Follow the flow, fast det rinner sämre och sämre, mindre vatten i floden, mindre strömt... snart står det nog helt stilla och då måste man bestämma sig för åt vilket håll man ska paddla. 
 
Snart är det för sent att bestämma vad man ska göra med livet, snart så kort tid kvar att man inte hinner göra det man vill även om man till slut skulle komma på vad det nu är man vill. Man vill ju inte dö och sen bli bortglömd eller hur? Bränna ner templet i Efesos för att bli känd som Herostratos gjorde är väl kanske lite väl radikalt. Man vill snarast bli ihågkommen för att man tillfört något inte förstört något som någon annan har skapat. Hellre bygga en julbock än att bränna ner den.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0